25 Şubat 2011 Cuma

Tucan Manager (Paylaşım sitelerinden beklemeden dosya indirme programı)

RapidShare gibi dosya paylaşım sitelerinde her indirmek istediğiniz dosya için beklemekten sıkıldıysanız bu program tam size göre. Bu yazılım sayesinde beklemenize gerek kalmadan istediğiniz dosyayı rahatlıkla indirebileceksiniz. Hatta dosyaları sıraya koyarak biri bitince digerinin otomatik başlamasını sağlayabilirsiniz.

24 Şubat 2011 Perşembe

ZoneAlarm (Ücretsiz Güvenlik Duvarı Yazılımı)

ZoneAlarm (Ücretsiz Güvenlik Duvarı Yazılımı) Bilgisayarınızı internetten gelebilecek saldırılara karşı korumak için kullanabileceğiniz bir ateş duvarı oluşturma yazılımıdır.ZoneAlarmın ücret gerektirmeyen bu sürümünü kullanarak sisteminize veri girişi ve çıkışı yapabilecek portlarınızı kontrol altında tuatabilir, internet erişimi olan programlar üzerinde kurallar oluşturarak izniniz olmadan kuş uçurtmayabilirsiniz. 



ZoneAlarm programını indirmek icin buraya tiklayınız....

20 Şubat 2011 Pazar

Partition Magic (sabi disk bölme programı)

Eskiden dos ortamında yaptığımız sabit disk bölümlerinin ayırma işlemini  Partition Magic sayesinde windows ortamında çok rahat ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

16 Şubat 2011 Çarşamba

Avidemux (Video kesme ve işleme programı)

Avidemux  kesme işlemleri, encoding ve filtrelemeler  görevleri için tasarlanmış tamamen ücretsiz bir video editörüdür. Bir çok video  formatlarını destekleyen bu program AVI, DVD uyumlu MPEG, MP4 ve ASF gibi popüler formatlara birçok önemli codec kullanarak destek veriyor.