10 Ağustos 2011 Çarşamba

REFOG Free Keylogger

Siz yokken bilgisayarınızda neler oluyor ?  Anne ve babalar çocuğunuz sizin olmadıgınız zamanlarda internette ne yapıyor ?  REFOG Free Keylogger  bu konuda size yardımcı olabilecek bir casus program.


Ne işe yarar?
REFOG Free Keylogger bilgiyarınızdaki tüm klavye vuruşlarını, çalıştırılan programları ve dosyaları, kopyalanan yazıları, resimleri ve dosyaları, ziyaret edilen siteleri ve daha bir çok bilgiyi zamanını da belirterek kayıt ediyor. Bu sayede bilgisayarınızda siz yokken neler olmuş kapsamlı olarak takip edebilirsiniz.program gizli moda alındığında çalıştığı hiç bir şekilde fark edilmiyor. yeniden açmak içinse sizin belirleyeceğiniz bir tuş kombinasyonunu girmeniz yeterli.
programın kötü amaclı kullanımıda mümkün çünkü program girilen şifreleride kayıtediyor. Bu sayede yüklü olduğu bilgisayardaki klavyeden yazılan tüm şifreleride açıkca gösteriyor. programı gizli moda alıp çalıştırdığınızda bilgisayarınızı  kullanan arkadaşınızın msn, facebook, gibi sohpet programlarının şifrelerini öğrenebilirsiniz. İstenirse tuttuğu kayıtları size e-mail olarak gönderebiliyor ama bu özellik ücretsiz sürümde mevcut değil.

Programı bilgisayarınıza indirin...