25 Şubat 2011 Cuma

Tucan Manager (Paylaşım sitelerinden beklemeden dosya indirme programı)

RapidShare gibi dosya paylaşım sitelerinde her indirmek istediğiniz dosya için beklemekten sıkıldıysanız bu program tam size göre. Bu yazılım sayesinde beklemenize gerek kalmadan istediğiniz dosyayı rahatlıkla indirebileceksiniz. Hatta dosyaları sıraya koyarak biri bitince digerinin otomatik başlamasını sağlayabilirsiniz.
   


Tucan Manager kullanarak dosyasınızı BitTorrent'ten indirir gibi tek bir tıklamayla indirebilirsiniz. Program  bekleme süresini devre dışı bırakmıyor ama bizi bu süreyi beklleme derdinden kurtarıyor. indirmek istediginiz dosyaları listeye ekleyerek sırası geldiğinde indirme işlemini başlatıyor.
Aralarında 4shared, megaupload, rapidshare, hotfile, easy-sharenin de bulunduğu 13 farklı dosya paylaşım sitesini destekleyen Tucan Manager, kısa zamanda dosya indirmeyi sevenlerin favori yazılımı halini alabilir.

Program, dosya paylaşım siteleri güncellendiğinde, kendi kendini güncelleyen özel kodlara sahip. Bunun için yapılandırmanızda 'Service Configuration' bölmesini kontrol etmeniz yeterli.

Desteklediği hizmetler...

4shared.com 4shared.com         megaupload.com megaupload.com           sendspace.comsendspace.com         zshare.net zshare.net      filefactory.comfilefactory.com       uploading.com uploading.com              rapidshare.comrapidshare.com        hotfile.com hotfile.com   badongo.combadongo.com      fileserve.com fileserve.com                  mediafire.commediafire.com          depositfiles.comdepositfiles.com                   easy-share.com easy-share.com

Tamamen ücretsizdir..
Tucan Manager programımı bilgisayarınıza indirmek için linke tıklayın...