3 Eylül 2012 Pazartesi

Microsoft Security Essentials


Microsoft Security Essentials virüsler,truva atları, solucanlar ve casus yazılımlara karşı koruma sağlar. Microsoft Security Essentials'ı yükleyebilmeniz için bilgisayarınızda orijinal Windowsçalıştırıyor olmalısınız.
Programı indirmek için tıklayın

12 Haziran 2012 Salı

Device Doctor (Driver güncelleme programı)

Device Doctor 

Bilgisayarınızdaki bileşenleri tespit ederek güncel sürücülerini bilgisayarınıza yüklenmesini sağlar.
Device Doctor Programı bilgisayarınıza indirmek için bu linke tıklayın

10 Şubat 2012 Cuma

Miro video converter (video dönüştürücü)


Miro video converter açık kaynak kodlu ücretsiz video dönüştürücü programdır. videolarınızı Androit, iPhone, PSP cihazları için uygun hale getirebilir. MP4, WebM (vp8), Ogg Theora,  FLV,  AVİ,  H264,  MKV, XVID gibi birçok formatı destekler. Tek yapmanız gereken videonuzu seçmek, dönüştürülecek formatı belirleyip convert tuşuna basmak.


Programı bilgisayarınıza indirmek için tıklayın...

9 Şubat 2012 Perşembe

TweakNow RegCleaner


TweakNow RegCleaner programı bir kayıt defteri (regedit)temizleme programıdır. Kayıt defterindeki hataları ve bilgisayardan kaldırılan program artıklarını tespit edip onarabilir. Bilgisayarınızın ağır çalıştığından ve hata verdiğinden şikayetçiyseniz  bu program işinize yarayabilir

TweakNow RegCleaner'ı indirmek için buraya tıklayın...

Asterisk Key (şifre çözücü)

Asterisk Key Windows ortamında **** şeklinde gizlenmiş olan şifreleri açık şekilde gösteren küçük ve ücretsiz bir uygulamadır. Web sayfalarındaki ve gizli şifeleri de çözebilir. Birçok şifreleme tekniğini destekler.



6 Şubat 2012 Pazartesi

PSPİCE Student

PSPİCE Student

Pspice elektronik baskı devre tasarım ve simülasyon programıdır. tasarladığınız develerin belirlenen noklarındaki akım ve gerilim değerlerini ölçebilir. ölçmek istediğiniz değerleri grafikler üzeride inceleyebilirsiniz. Program'ın kullanımı biraz karışık ama öğrenilmesi çok zor değil.