29 Aralık 2010 Çarşamba

GNU Octave (Matematiksel hesaplama programı )

Ücretsiz matematiksel hesaplama programı...

GNU Octave öncelikle numerik hesaplamalara yönelik yüksek seviyeli bir dildir. Çoğunlukla Matlab ile uyumlu olarak  kullanarak lineer (doğrusal) ve lineer olmayan problemleri  hesaplamaya elverişli bir komut satırı arayüzüne sahiptir.
GNU Octave yazılımını ücretsiz yüklemek için şu adrese tıklayınız....

PeaZip (Üçretsiz bir dosya sıkıştırma yazılımı)

PeaZip ile ücretsiz sıkıştırma programı...

Bir çok  sıkıştırılmış arşiv dosyasını açabilen tamamen ücretsiz bir sıkıştırma programı programı arıyorsanız Peazip'i denemenizi tavsiye ederim. Winzip ve Winrar'a alternatif olabilecek bu yazılım tamamen ücretsiz.
Çok basit bir arabirim kullanan programı kullanmakta hiç zorluk çekmeyeceksiniz.

PeaZip'i indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız...
PeaZip

28 Aralık 2010 Salı

AAA Logo Creator (Logo oluşturma programı)

AAA Logo Creator  Logo tasarım Programıdır. Kendi içerisindeki hazır logoları kullanarak yada tamamen en baştan başlayarak kendinize veya firmanıza logo hazırlayabilirsiniz.

Programı bilgisayarınıza indirmek ve denemek için aşağıdaki linke tıklayın
  AAA Logo Creator ...

27 Aralık 2010 Pazartesi

NTFS Undelete (Veri kurtarma yazılımı)

Yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları kurtarmak için bedava bir çözüm: İşte bu işin uzmanı...

Yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları kurtarmak için ilk yapacağınız şey geri dönüşüm kutusuna bakmaktır. Ama geri dönüşüm kutusunu da boşattıysanız windows'un imkanları da tükenmiş demektir. endişelenmenize gerek yok aslında bu gibi durumlarda dosyalarınız hala sabit diskinizin içinde duruyor olabilirler.Geri dönüşüm kutusundan sildiğiniz dosyaları NTFS Undelete programı ile geri getirebilirsiniz



Bu program Windows XP ve Vista için hazırlanmıştır çalışmaya başladığında sabit disklerinizi derinlemesine tarar ve silinmiş ama hala kurtarılabilecek durumda olan dosyaları listeler.

Oldukça basit bir ara birime sahip olan bu programı kullanarak tamamen silinmiş dosyaların önemli bir kısmını kurtarma ihtimaliniz var.

Lisans: Süre kısıtlamalı

NTFS Undelete'i şu adresten indirebilirsiniz.

Flex Type (Klavye yazılımı)

FlexType birçok dilde yazma ayarı bulunan bir klavye yazımıdır. Kiril klavye dizilimini kullanmakta zorlanıyorsanız Kiril alfabesinde latince klavye kullanarak yazabilirsiniz. Örnek olarak Bulgarca fonetik (Bulgarian phonetic) seçerek kiril harflerini latincedeki karşılığı olan harfe basarak çıkartabilirsiniz. listeye eklediğiniz Klavye seçenekleri arasında tek tuşa basarak geçiş yapabilirsiniz.




FlexType indirmek için buraya tıklayın....

Office 2007 uyumluluk paketi


Word, Excel ve PowerPoint Dosya Biçimleri İçin Microsoft Office Uyumluluk Paketi.
MS Officenin 2007 paketiyle birlikte gelen yeni (Word, Excel ve PowerPoint 2007) dosya türlerini Microsoft Office Uygunluk Paketi ile eski Ms Office progralarında (Office 97 - Office 2003)açabilir ve dosyalar üzerlerinde değişiklik yapabilirsiniz.

MS Officenin 2007 uyumluluk paketini indirmek için buraya tıklayınız...

26 Aralık 2010 Pazar

MathType (matematiksel formül düzenleme)

Matematik formüllerini mathtype ile düzenlemek cok kolay.


MathType aklınıza gelebilek tüm matematiksel formülleri ve işlemleri yazabileceginiz bir programdır. MS Office paketi ile tamen uyumludur. Mathtype ile hazırladığınız formülleri word dökümanına ekleyebilir ve istediğiniz zaman üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.


projelerinizi hzırlarken matematiksel hesapları yazmakta işinizi oldukça kolaylaştırıyor. Benzeri bir uygulama MS Word programının içinde de mevcut ama mathtype ile tanıştıktıktan sonra MS Word'ün yardımcı yazılımı çok yetersiz geliyor
mathtype programını indirmek için buraya tıklayınız...
mathtype programının resmi download sayfası için buraya tıklayınız...


Aneesoft HD Video Converter

Aneesoft HD Video Converter ile görüntü formatları arasında dönüştürme
Aneesoft HD Video Converter , AVCHD (MTS, M2TS), H264/AVC HD, MP4 HD, MKV HD, AVI HD, WMV HD, DivX HD, QuickTime HD ve daha bir çok dosya formatını HD video biçimleri arasında dönüştürme yapabilen bir HD video dönüştürücüsüdür.

Aneesoft HD Video Converter'ın deneme sürümünü indirmek için buraya tıklayınız..

25 Aralık 2010 Cumartesi

Gimp (fotoğraf düzenleme programı)



Gimp Photoshop tarzı bir fotograf işleme programıdır. GNU lisansıyla tamamen ücresiz ve açık kaynak kodlu olarak sunulmaktadır.

Gimp'i bilgisayarınıza indirmek için buaraya tıklayınız...


Gnucash (finansal takip)


GnuCash ile kendi muhasebenizi tutun..
Lisans: Açık kaynak kodlu
Gnucash kişisel ve küçük ölcekli işyerleri için tamamen ücretsiz bir finansal takip yazılımımıdır. Gnucash ile tüm hesaplarınızdaki gelir ve giderlerinizin takibini yapabilirsiniz.Küçük ölçekli iş yeri özellikleri müşterilerinizin, tedarikçilerinizin ve projelerinizin takibini da sağlamakla birlikte ödeme yapılabilecek ve ödeme alınabilecek hesaplarınızı gösterebilir. OFX Direct connect ve HBCI satandartlarını kullanan bankalarla iletişim kurabilir. Yatırımlarınızı raporlara ve grafiksel veriye aktarabilir.



GnuCash Microsoft Money ve Quicken yazılımlarıyla uyumlu olduğu için bu yazılımlarla kullandığınız verileri kolaycaGnuCash yazılımına aktarabilirsiniz. GnuCash'ın 29 dilde desteği bulunmaktadır.

ücretsizdir lisans gerektirmez...

GnuCash'ı bilgisayarınıza indirmek için şu linke tıklayın....

24 Aralık 2010 Cuma

Scilab (Mühendislik yazılımı)

Bilim ve mühendislik alanıyla uğraşanlar için matlaba alternativ...
Scilab Matlab yerine rahatlıkla kullanılabilecek bir programdır. Açık kaynak kodlu olan bu programı ücretsiz olarak bilgisayarınıza kurup kullanabilirsiniz. Ayrıca Matlab'da yaptığınız çalışmaları Scilab dosyaları haline çevirebilirsiniz.

yükleme hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın
programın yükleme sayfası için buraya tıklayın..

Blender (3D animasyon ve modelleme)

Blender Ücretsiz 3D modelleme yazılımı...

Blender üç boyutlu modelleme yapabileceğimiz, animasyonlar oluşturabileceğimiz, bünyesinde barındırdığı oyun motoru sayesinde oyunlar üretebileceğimiz; bunların yanında da ses ve video montajı yapabileceğimiz bir yazılımdır ve tamamen özgür yazılım tarzında dağıtılır

Programı indirmek için buraya tıklayınız...

Open Office (ücretsiz office yazılımı)

Open Office
Open office yazılımı herhangibir lisans gerektirmeden tamamen ücretsiz bir hizmet sunan bir office (Word, Excel, Powerpoint) uygulamsıdır.

daha fazla bilgi almak ve ekran görüntüleri için openoffice
programı bilgisayarınıza indirmek için buraya tıklayın...

OrgScheduler (Bilgisayarınızdaki Ajanda)

OrgScheduler
OrgSchedule kişisel veya iş amaçlı kullanılabilecek bir takvim ve ajanda yazılımıdır


OrgSchedule Programını :orgbusiness yada buradan indirebilirsiniz...