27 Ağustos 2011 Cumartesi

Boilsoft Video Splitter


Boilsoft Video Splitter Videolarınızı kolayca istediğiniz yerinden, istediğiniz yerine kadar kesip biçebileceğiniz bir programdır. Program birçok dosya tipini tanıyor ve dosya tipleri arasında dönüştürme yapabiliyor.

Programı bilgisayarınıza indirmek için linke tıklayın....

25 Ağustos 2011 Perşembe

Photoscape (Fotoğraf düzenleme)


Photoscape ücretsiz fotoğraf düzenleme aracıdır. Program resimlerinizi düzenleyebilmeniz için birçok filtreler, araçlar ve özel efektler içerir.

photoscape'yi bilgisayarınıza indirmek için tıklayın...

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Ares (Dosya pylaşım programı)

Ares Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan bir dosya, müzik, video ve resim paylaşım programıdır.  Aradığınız mp3, Video, oyunu yada dökümanı ağdaki diğer kullanıcılara bağlanarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Lisans: Ücretsiz
İşletim sistemi: Xp, Vista, Windows7

Ares'i bilgisayarınıza indirmek için tıklayın

10 Ağustos 2011 Çarşamba

REFOG Free Keylogger

Siz yokken bilgisayarınızda neler oluyor ?  Anne ve babalar çocuğunuz sizin olmadıgınız zamanlarda internette ne yapıyor ?  REFOG Free Keylogger  bu konuda size yardımcı olabilecek bir casus program.

28 Haziran 2011 Salı

trueSpace (3D modelleme)


TrueSpace ile istediğiniz herhangi bir şeyin  üç boyutlu modelini oluşturabilirsiniz.
Tamamen ücretsiz olan bu program ile profesyonel  çizimler meydanagetirebilir ve çizimlerinizi 3 boyutlu olarak görebilirsiniz.

Image Composite Editor (panaroma oluşturma programı)


Microsoft Image Composite Editor gelişmiş bir panaromik resim birleştirme programıdır.
Tek bir kamera ile çektiğiniz fotoğrafrarı örtüşen yerlerinden birleştirerek yüksek çözünürlüklü panoroma görüntüsü elde edilebilir.

10 Mart 2011 Perşembe

Avast (Ücretsiz antiviüs programı)

Avast üçretsiz bir antivirüs programıdır. sahip olduğu bir çok özellikle bir çok üçretli antivirüs progamından daha iyi bir performans sağlıyor.

25 Şubat 2011 Cuma

Tucan Manager (Paylaşım sitelerinden beklemeden dosya indirme programı)

RapidShare gibi dosya paylaşım sitelerinde her indirmek istediğiniz dosya için beklemekten sıkıldıysanız bu program tam size göre. Bu yazılım sayesinde beklemenize gerek kalmadan istediğiniz dosyayı rahatlıkla indirebileceksiniz. Hatta dosyaları sıraya koyarak biri bitince digerinin otomatik başlamasını sağlayabilirsiniz.

24 Şubat 2011 Perşembe

ZoneAlarm (Ücretsiz Güvenlik Duvarı Yazılımı)

ZoneAlarm (Ücretsiz Güvenlik Duvarı Yazılımı) Bilgisayarınızı internetten gelebilecek saldırılara karşı korumak için kullanabileceğiniz bir ateş duvarı oluşturma yazılımıdır.ZoneAlarmın ücret gerektirmeyen bu sürümünü kullanarak sisteminize veri girişi ve çıkışı yapabilecek portlarınızı kontrol altında tuatabilir, internet erişimi olan programlar üzerinde kurallar oluşturarak izniniz olmadan kuş uçurtmayabilirsiniz. 



ZoneAlarm programını indirmek icin buraya tiklayınız....

20 Şubat 2011 Pazar

Partition Magic (sabi disk bölme programı)

Eskiden dos ortamında yaptığımız sabit disk bölümlerinin ayırma işlemini  Partition Magic sayesinde windows ortamında çok rahat ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

16 Şubat 2011 Çarşamba

Avidemux (Video kesme ve işleme programı)

Avidemux  kesme işlemleri, encoding ve filtrelemeler  görevleri için tasarlanmış tamamen ücretsiz bir video editörüdür. Bir çok video  formatlarını destekleyen bu program AVI, DVD uyumlu MPEG, MP4 ve ASF gibi popüler formatlara birçok önemli codec kullanarak destek veriyor.

10 Ocak 2011 Pazartesi

JHelioviewer (Astronomi programı)


JHelioviewer astronomi meraklıları için hazırlanmış Güneş fırtınalarını, yüzeyindeki çatlakları ve Güneş patlamalarını inceleyebileceğiniz  mükemmel bir program .

5 Ocak 2011 Çarşamba

FotoSketcher (Küçük ve basit bir fotoğraf düzenleme aracı)

 FotoSketcher ile fotoğraflarınızı kara kalem çalışması yada yağlı boya tablosu haline getirebilirsiniz..

Programın resmi indirme sayfasına buradan ulaşabilirsiniz....

4 Ocak 2011 Salı

Free Studio (Ses ve video düzenleme programı)

Ücretsiz ses ve video düzenleme programı...
Free Studio 41 farklı özellikte ses, görüntü düzenleme ve kaydetme programını içinde barındıran DVDVideoSoft firması tarafından hazırlanmış ses ve video editleme programıdır.

2 Ocak 2011 Pazar

FreeCAD 6.0 (3D mekanik tasarım programı)

FreeCAD tamamen ücretsiz bir 3D üç boyutlu çizim programıdır. Ücretsiz olmasının yanı sıra ileri düzeyde hareket simülasyonu özelliğine sahiptir.  Bu özelliği ile FreeCad makina mühendisliği ve fizik okuyan öğrencilerin çok ilgisini çekecek bir yazılım.

indirmek için şu adrese tıklayın...

1 Ocak 2011 Cumartesi

KiCAD (Baskı devre hazırlama programı )

KiCad ile baskı devrelerinizi ücretsiz hazırlayın...

KiCad açık kaynak kodlu tamamen ücretsiz bir elektronik baskı devre tasarım programıdır. Kullanılması diğer elektronik tasarım programlarına göre birazcık daha zordur. KiCad ile  çizdiginiz baskı PCB kartlarını (3D) üç boyutlu olarak olarak gorebilir ve ( PCB )  baskı devre kartı imalat firmalarının kulladığı seri üretim  GERBER yönteminde çıktı alabilirsiniz.

KiCAD programını indirmek için şu adrese tıklayınız....