10 Mart 2011 Perşembe

Avast (Ücretsiz antiviüs programı)

Avast üçretsiz bir antivirüs programıdır. sahip olduğu bir çok özellikle bir çok üçretli antivirüs progamından daha iyi bir performans sağlıyor.

Başlangıç tarayıcısı
Bilgisayariniz açılıp içindeki virüsler etkinleştirmeden önce, bilgisayarınızı virüslere karşı tarar (artık Windows 7 ve Windows Vista için de geçerlidir).

avast! SafeZone Sadece avast! Pro Antivirus ve Internet Security
Bilgisayarınızda çalışan diğer uygulamalardan yalıtılmış güvenli ve temiz  bir masaüstü açar – bankacılık işlemleri ya da güvenli sipariş ve alışveriş için mükemmeldir – ve kapatıldıktan sonra hiçbir iz bırakmaz.

AutoSandbox
Şüphelendiği uygulamaları ve web sayfalarını sanal Sandbox ortamında çalıştırarak siteminizi korumaya yardımcı olur.


Intelligent Scanner
Daha onceden güvenli olarak işaretlemiş dosyaları değişledikleri sürece tekrar taramaz. Bu sayede tarama yapılan dosya sayısını %80'e varan oranlarda düşürür.
Sessiz/Oyun Modu
Otomatik olarak tam ekran uygulamaları algılar ve güvenlikten ödün vermeden açılan pencereleri ve diğer bildirimleri devre dışı bırakır.

Dosya Sistem Kalkanı
Açılmış/yürütülmüş dosyalar için gerçek zamanlı tarama.

E-Posta Kalkanı
Gelen/giden tüm e-postaları kötü niyetli yazılımlara karşı tarar (MS Outlook için özel bir eklenti kullanılır).

Web Kalkanı
Ziyaret edilen tüm sayfaları, indirilen dosyaları ve java komut dosyalarını tarar. Akıllı akış tarama özelliği sayesinde Web Kalkanı, web'de gezinme hızınızı düşürmez.

P2P Kalkanı/Anında Mesajlaşma Kalkanı
P2P programları aracılığıyla ve anında mesajlaşma veya “sohbet” programları kullanılırken indirilen dosyaları kontrol eder.

Ağ Kalkanı
Ağ tabanlı virüslere karşı iki ana bileşen ile birlikte koruma sağlar: zararlı URL'ler için URL engelleyici ve az yer kaplayan saldırı algılama sistemi.

Komut Dosyası Kalkanı
Web sayfalarında gizlenen kötü amaçlı komut dosyalarını algılar ve bunların bilgisayarınızı ele geçirmesine ve zarar vermesine engel olur.


Avastı bilgisayarınızda ücretsiz kullanabilmek için bu sitedeki forumu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız.
ücretsiz Avast antivirüs programını indirmek için bu linke tıklayınız....